KeepBIT

RETURER, ÅNGERRÄTT, ÅTERBETALNING

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp, om du meddelar oss om detta inom 14 dagar från det att mottagit din vara.   

Om varan vid eventuell retur inte är i oförändrat skick, kan vi reducera återbetalningsbeloppet genom att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning.   

Om du ångrar ditt köp, vänligen meddela oss via mail till contact@keepbit.se. Du behöver returnera varan inom 14 dagar från det att du meddelat oss om att du ångrar köpet. För att du ska kunna returnera din vara behöver den vara oanvänd, fri från skador och förpackad i originalförpackningen  

Returadress:  

Anders Jakobsson Rör AB
Vretvägen 13, 1 tr.  
142 34 Skogås  

contact@keepbit.se

FRAKTKOSTNAD FÖR RETUR   

Du står för fraktkostnaden av returen.

ÅTERBETALNING   

Om du handlat via Klarna – markera gärna i Klarna appen att du gjort en retur, så pausas din faktura.  

Om du redan hunnit betala din beställning, så återbetalar vi dig när vi fått tillbaka varan, eller inom 15 dagar mot inlämningsbevis. Återbetalningen kan dröja upp till 14 dagar och sker på samma sätt som du betalde, till exempel via kreditkort, så återbetalas beloppet till ditt kreditkort.   

BYTEN  

Vi hanterar byten som en retur och ett nytt köp – du skickar tillbaka produkten som du inte vill ha (du står för kostnaden för returfrakt), och gör sedan en ny beställning för produkten som du vill ha i stället.