KeepBIT

Vanliga frågor - FAQ

Vi räknade på den förkortade batteritiden, och kom fram till att KeepBIT reducerar batteritiden med ca. 0,23%. Det är så lite att det inte känns i det dagliga arbete.

Nej, det kan de inte. Bitshållaren är utformad på ett sätt den håller bitsen på plats, även när du jobbar.

I de allra flesta situationer är den inte det. Skulle du behöva skruva i en fördjupning, kan du antigen enkelt ta av bitsmagasinet tillfälligt eller så använder du en förlängning till bitshållaren.

Leveranstiden är 1-4 vardagar. 

Ja, det går bra. Du kan hämta din beställningar vardagar kl. 9-12 och 13-17. 

Ditt paket skickas med PostNord varubrev. Varubrevet är spårbart och vanligtvis levereras det direkt till din brevlåda.

Ja, när vi har skickat paketet får du ett mail med en spårningslänk, så att du kan följa försändelsen online.

Du kan betala med Klarna faktura, direktbetalning via din bank, kreditkort eller Swish. Dessa betalningsmetoder är gratis. Betalning via Klarna med förlängd betalningstid eller delbetalning finns också att välja, men dessa är inte gratis.

Maila oss gärna på contact@keepbit.se med vilket ordernummer du vill returnera, så skickar vi en returfraktetikett. 

Vi återbetalar den betalda beloppet när vi får varan tillbaka eller inom 15 dagar mot inlämningsbevis. Du får återbetalning på samma vägen som du betalde, dvs om du betalde via Klarna, kommer även återbetalning sker via Klarna.

Kontakta oss gärna på contact@keepbit.se med lite information om vem du är och en länk till din blogg/vlogg/social media kanal samt vad du tänkte dig att posta/filma. Vi hittar säkert en samarbetsmöjlighet.